Zoete banaan-honing smoothie

Zoete banaan-honing smoothie

Happy-happy-friyay! Er staat weer een zonnig weekend voor de deur, en daarom wou ik nog even snel een zoete smoothie delen zodat jullie hem dit weekend kunnen testen.

Je hebt er slechts een paar ingrediënten voor nodig (lees 4) en hij is klaar in een paar minuten (tel tot 120). Hoewel ik zelf echt geen fan ben van bananen, vind ik ze in een smoothie wel altijd heel smakelijk. Eerder maakte ik al deze Chocolade-Banaan-Pindakaas Shake, maar deze Zoete Banaan-Honing Smoothie is stukken lichter en zelfs zoeter van smaak.

En terwijl ik dit typ, staat het restje van mijn Cheesy Broccoli-Bloemkool ovenschotel met Kip in de oven als lunch. Mijn weekendtasje staat ook klaar om mee naar mijn vriend te gaan. En zelfs de vakantie staat voor de deur. Alles staat zo vast als een huis, behalve ik, want ik zit nog achter mijn laptop te bewonderen hoeveel leuke bezoekers en lieve reacties ik weer krijg.

Oke, dat was even een flauw woordgrapje.. Ik heb op dit moment even geen inspiratie meer voor mijn blogcontent (ow, wat is dit erg!) Maar gelukkig heb ik wel het recept nog onder de foto gezet. Veel plezier met maken, proeven, delen, liken, en wat je nog meer gaat doen na deze smoothie.

 

Zoete Banaan-Honing Smoothie


Ingrediënten voor 1 Zoete Banaan-Honing Smoothie:

– 60 ml amandelmelk (ongezoet)
– 120 gram Griekse yoghurt (0% vet)
– 1 eetlepel honing
– 1 banaan

Let’s go bananas:
Doe alles bij elkaar en mix het fijn met een blender of staafmixer.
Als alles goed gemengd is schenk je het over in een glas en kun je het meteen drinken.

Enjoy!

Zoete Banaan-Honing Smoothie


En wat zijn jouw plannen voor dit weekend?
Ik ga van deze zoete banaan-honing smoothie, naar een ongezond frietje, tot een rock-concert. (rare combinatie, maar oh zo leuk!).
En maandag start er een nieuw onderdeel van mijn blog, dus abonneer je op mijn blog als je de eerste wilt zijn die weet wat het is!

Kusje X2 thoughts on “Zoete banaan-honing smoothie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *