Wraps met zalm

Wraps met zalm

Voor mensen die het net zo moeilijk vinden als mij om een lunch te kiezen: een simpele wrap met zalm en rucola. Want ja, de moeilijkste maaltijd om gezond te houden vind ik zelf mijn lunch. Ik ben sowieso geen ‘broodeter, en elke keer naar een warme maaltijd grijpen is ook niet de oplossing. Gelukkig zijn er nog salades, smoothies, bagels en deze heerlijke wraps voor de afwisseling.

Wat ben ik weer blij om te terug te kunnen bloggen! Ja te kunnen, want ik wou wel maar het lukte mij gewoon niet. Ik had bij mijn baan niet altijd zo’n fijne werkuren, plak daar een huishouden en 3 lieverds in huis bij (en daarmee bedoel ik natuurlijk mijn vriend en mijn konijnenbolletjes) en dan merk je dat er te weinig uren in een dag zitten. Nu ik niet meer werkzaam ben (wat ik wel erg jammer vind) ga ik er weer lekker voor: koken, recepten maken, bloggen, social media; ofwel alles erop en eraan! Natuurlijk ben ik wel op zoek naar een nieuwe job (iemand tips?), want al die lekkere boodschappen kosten ook geld, maar ik ga jullie verzekeren dat ik voor iets kies met gunstigere uren.

Dat was dus even een korte update over mijn afwezigheid, wel heb ik natuurlijk tussentijds gekeken naar mijn bezoekers en merkte ik dat die achteruit gingen (DUH!!). Geen updates, geen shares op social media dus dat is natuurlijk heel erg logisch. Maar het leuke was dat ik wel zag dat de bezoekers die ik had vooral via zoekmachines kwamen, en daar werd ik stiekem een beetje gelukkig van. Mijn doel is natuurlijk om weer helemaal omhoog te kruipen met bezoekers: dus kom maar op! (en vergeet zeker niet even een reactie te plaatsen, want ook daar wordt ik dolgelukkig van!)

Wow, deze update gaat meer over mij dan over het recept (oopsie) dus daar gaan we: simpel, een paar ingrediënten, gezond en vol van smaak. Ja daar houden we allemaal wel van. En deze wrap is dan ook een beetje een klassieker die al veel mensen hebben geproefd. Voor degene die toch even geen inspiratie hadden en hier zijn beland voor een lekkere lunch op hapje deel ik hieronder het ‘recept’.


wraps lunch gezond zalm rucola philadelphia kruidenkaas
Printen

Wraps met zalm, rucola en Philadelphia

Rechten abiteofcravings

Ingrediënten

  • tortilla wraps
  • zalmplakken
  • rucola
  • Philadelphia of andere kruidenkaas

Zo maak je het

  1. Neem een wrap uit de verpakking.

  2. Besmeer de wrap (lekker royaal) met Philadelphia.

  3. Verdeel je rucola over je besmeerde wrap.

  4. Verdeel de plakken zalm over je wrap. (hoeveelheid van alles is naar eigen keuze)

  5. Rol de wrap strak op.

  6. Snij hem doormidden om er zelf van te smullen, of snij hem in reepjes om als hapje op tafel te zetten.


wraps lunch gezond zalm rucola philadelphia kruidenkaas

 

 

Hulp met je boodschappenlijstje:

 

x Wraps
x Zalmplakken
Rucola
Philadelphia

 

 

 

 


Ik kies het liefst voor volkoren wraps, en de Philadelphia met kruiden maar natuurlijk is je keuze hier vrij in. Geslaagde lunch? Of zet je hem liever met een feestje op tafel voor je gasten? Natuurlijk kun je de wrap van te voren maken, inrollen in vershoudfolie en pas in stukjes snijden als je het gaat serveren.

Hoe dan ook, hij zal altijd smaken.

Liefs X


Dit artikel kan affiliate links bevatten.
Dit heeft geen invloed op jouw koopgedrag en is geplaatst uit mijn eigen vrije wil.
Foto’s en teksten zijn gemaakt door © A bite of cravings.
Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *