Smile, you’re in paradise!

Smile, you’re in paradise!

Yes, I’m back! Terug opgeladen, bijgebruind, volgevreten, ontspannen en happy. Met gemiddeld 25 graden en de zon op mijn bolletje lag ik 2 dagen geleden nog op het strand, en ik kan je zeggen dat de terugkomst iets minder aangenaam was. Brrr, ik heb het koud hier. Maar ik mag niet klagen, want ik heb 7 heerlijke dagen gehad in het zonnige Torrevieja.

De mensen die mij volgen op Instragram hebben al een paar kiekjes voorbij zien komen van de heerlijke Tapas die ik aan daar heb gegeten. Een selfie bij het zwembad kon ook niet ontbreken, en gelukkig heb ik in dit blogbericht nog meer foto’s die ik met jullie kan delen.

Ik vind de Spaanse keuken ontzettend interessant, uitgebreide tapas, (veel!) ali-oli en typische gerechten zoals tortilla en paella staan er op de menukaart. We ploften ook wel een keertje neer bij een Italiaan voor een pizza of lekkere pasta. En ook al is het iets minder gezond; de nodige cocktails en sangria hebben we ook weer naar binnengewerkt. (no worries, ik heb me netjes gedragen)

Ik ben zelfs geinspireerd geraakt om bepaalde gerechten na te maken.. Ik weet nog niet of het lukt, maar wat zou ik het super zijn als ik de heerlijke gerechten van mijn favoriete land naar mijn eigen keuken kan toveren. En natuurlijk worden die recepten dan ook gedeeld op mijn blog. Maar zo ver is het nog niet, nu enkel even nagenieten van de foto’s!


Cocktailtjes drinken met onze voetjes in het zand en de zee voor onze neus.
x Love on the beach
x Gin tonic

Na een wandeling door de duinen en de mooie natuur gingen we genieten van onze eerste Spaanse tapas.
x patatas ali-oli
x tortilla / spaanse omelet
x vissalade
x varkensvlees in tomatensaus
x russische saladebolletjes

Thuis ben ik gek op smoothies, maar een verse koude smoothie in de Spaanse zon smaakt nog net iets beter!
Eerlijk gezegd weet ik niet meer precies wat erin zat (oops), iets met blauwe bessen en een roze kleur.


Als je in Spanje bent moet je gewoon een keer Churros eten. Dus toen er op de markt een kraampje stond die ze verkocht hadden we ook meteen onze middagsnack gekozen. Ze komen in de buurt van onze oliebollen maar ze zijn wat krokanter. Jammie!


Tapastapastapas, onze 2de portie aten we weer met uitzicht op de zee. Aanrader voor kaaskoppen (ik dus): Manchego.
x homemade meatballs
x patatas ali-oli
x Manchego
x Sangria

In de late namiddag even genieten van een koude Desperados op het strand.

Favorietje van mij. Bij El Italiano, een Italiaans Restaurant vlakbij Playa de La Mata (Torrevieja), bakken ze een flinterdunne pizzabodem met kruiden. Lekker luchtig, krokant en vol van smaak. Hier kan ik echt nooit aan weerstaan.
x pizza brood met ali-oli

En na een wandeling naar het centrum aten we onze laatste tapas van de vakantie. Daarna nog een wandeling over de pier gemaakt, want die calorietjes oeioeioei.
x Spaanse ham
x vispannetje
x verse vleeskroketjes


Ik hoop dat ik jullie stiekem een beetje jaloers heb kunnen maken. Ik heb al een beetje heimwee, want ow wat was het genieten van de zon en het eten!

Vanavond gaan we nog eten bij mijn schoonoudertjes (even pronken met ons bruine kleurtje). En dan ben ik toch wel blij dat ik morgen weer lekker zelf de keuken in kan duiken om iets lekkers te maken.

Zonnige kusjes (omdat de zon zich hier goed verstopt) X

 

 

 

 

 


Foto’s en teksten zijn gemaakt door © A bite of cravings.
Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 1 thought on “Smile, you’re in paradise!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *