THEMAWEEK: Pasen

THEMAWEEK: Pasen

*NIEUW* Vanaf nu verschijnt er 1 keer per maand een themaweek. En deze maand is dat (hoe kan het ook anders) pasen!

Ik zat te brainstormen voor nieuwe concepten voor A bite of cravings. Wat anders dan random recepten. Ik heb heel wat ideeën kunnen neerpennen, en de eerste die werkelijkheid wordt is (je raad het al): Themaweek.

Dit betekent dat er 1 week per maand een thema wordt vastgeplakt aan mijn blogberichten. Dit betreft dan recepten, weetjes en leuke inspiratie. De thema’s gaan wisselen tussen feestdagen, landen, etenswaren…. Heb jij nog leuke thema’s? Dan zou ik het superleuk vinden als je ze in een reactie plaatst. Grote kans dat ik jouw thema er uit pik!


pasen tekst a bite of cravings

Groene frisse grassprietjes, kleurige bloemetjes, lammetjes in de wei en de eerste warme zonnestraaltjes. Ja ik ben gek op de lente. Stoppen ze daar ook nog even paashaasjes, kuikentjes en chocolade-eieren bij. Love Love Love!

Jullie kunnen deze week 3 heerlijke recepten verwachten die ideaal zijn voor op je paastafel. Ik ga nog niet verklappen welke recepten het zijn (gewoon lekker elke dag op mijn blog kijken is de hint!), maar ze zijn makkelijk en lekker. Gewoon wat iedereen met pasen wil toch?


How about that, huh? Ik zei toch dat weer topnieuws kwam.pasen tekst a bite of cravings Jullie mogen altijd jullie meningen en ideeën in een reactie plaatsen, ik lees alles en probeer altijd te antwoorden. Wie weet wordt jou idee wel gebruikt in de volgende ‘themaweek’.

Het eerste paasrecept verschijnt vanavond al, so stay tuned! X

 

 

 

 

 


 Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.


 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *