THEMAWEEK: Mexico

THEMAWEEK: Mexico

Het is alweer tijd voor mijn tweede themaweek. Deze maand is het thema bepaald aan de hand van Tex-Mex Challenge (waar ik jullie al eerder deze maand over vertelde). Dus, hoe kan het ook anders, staat deze week geheel in het teken van Mexico!

Ik ben al flink aan de slag gegaan met de producten van Santa Maria en ga jullie deze week verblijden met de unieke recepten die ik heb bedacht. Voor de challenge moeten we 2 recepten bedenken, maar omdat mijn creatieve brein niet meer ophield krijgen  jullie er van mij 3! Wat de gerechten zijn blijft nog even een verrassing, maar psssttt: misschien staat de eerste vanavond al op deze blog!

Taco soep

Verder kunnen jullie nog een Mexicaans recept verwachten die ik al eerder heb gemaakt, maar die ik bewaard heb om te publiceren. Wat ik ook al eens gemaakt hebt (en overheeeeeerlijk is!) is deze gezonde Taco Soep. Dus als je al heel veel zin hebt gekregen in de mexicaanse keuken, de heerlijke kruiden en frisse groenten én je kan niet wachten op de recepten van deze week. Dan kan je alvast aan de slag met de soep!

 

Last but not least: Mijn allereerste GIVE-AWAY! Iedereen houdt van winnen en ik hou er van om mensen blij te maken. Hou deze week dus goed mijn blog en Facebook in de gaten om te weten wat je kunt winnen, en om mee te doen natuurlijk!


Ik hoop dat het weer deze week ook iets ‘Mexicaanser’ wordt, want die grijze wolken hebben we al genoeg gezien toch? In mijn keuken wordt het in ieder geval een stuk gezelliger met die leuke kruidenmix-zakjes met vrolijke kleurtjes.

Fijne maandag! X


Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit heeft geen invloed op jouw koopgedrag en is geplaatst uit mijn eigen vrije wil.
Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 2 thoughts on “THEMAWEEK: Mexico”

  • Leuk thema! Zelf nog niet in Mexico geweest, maar dit staat voor volgend jaar op de planning. Het eten is zo lekker, ik ben dol op de Mexicaanse keuken. Ben dna ook erg benieuwd naar jouw recept die online komt deze week

    • Ik ben zelf ook nog niet in Mexico geweest, maar het lijkt me wel een heel mooi land. En de keuken ligt mij ook heel erg, vandaar dat je deze week dus lekkere tex-mex recepten krijgt van mij. Hopelijk gaan ze je bevallen en ga je ze een keer proeven! Liefs X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *