Review: Tastea Stress Less

Review: Tastea Stress Less

‘Taste the goodlife’. Dat is de quote van Tastea. Benieuwd of ze die verwachting waarmaken? Of al gehoord van Tastea maar wil je eerst een ervaring lezen? Hier is de ontmoeting van A bite of cravings en Tastea.

tastea reviews stress less gezonde natuurlijke thee a bite of cravings ervaring

Ik werd een paar weken geleden gecontacteerd door Tastea of ik het zag zitten om een review te schrijven over een van hun producten. Hell yeah! Ik was al een paar keer op hun website beland maar had het zelf nog niet besteld, dus deze kan liet ik zeker niet liggen. Ik koos voor de ‘Stress Less’ blend, want deze stresskip kan wel wat ontspanningsmomentjes gebruiken. En 1 dag later kreeg ik dit mooie pakketje al in mijn handen. Topservice! De heerlijke geur van de kruiden kwamen mij al meteen tegemoet en ik kon niet wachten om er achter te komen hoe het zou smaken.


Maar wat maakt Tastea zo speciaal?

Voor de prijs van 35 euro verwacht je natuurlijk wel iets speciaals. Ik schrok ook een beetje van de prijs, maar toen ik even ging nadenken en rekenen kwam ik tot een andere conclusie. Je haalt er ongeveer 50 bekers thee uit: het lijkt dus duur, maar omgerekend is het maar 70 cent per beker, toch niet zo gek he?

En ja, het is het zeker waard. De zakjes thee die je in de supermarkt koopt bevatten voornamelijk afval (shocker!), daar hoef je bij Tastea niet bang voor te zijn. Zij maken gebruik van Chinese kruiden en natuurlijke smaken, 100 procent natuurlijk en super healthy.

Nog een leuk weetje: de kruiden worden met de hand geplukt!

tastea reviews stress less gezonde natuurlijke thee a bite of cravings ervaring


De blends

Tastea creeert speciale combinaties die een bepaalde werking op het lichaam heeft. De blends worden uitgebreid getest zodat ze zeker geen onzin verkopen. Natuurlijk hangt het van persoon tot persoon af, maar er is zeker voor iedereen wat wils. Zo hebben ze ‘as we speak’ deze smaken (met geweldige benamingen, dat moet ook even gezegd worden!) in hun assortiment:

x Bloody hell – metastea reviews stress less gezonde natuurlijke thee a bite of cravings ervaringnstruatiethee
x Bun in the oven – zwangerschapsthee
x Detox thee
x Energy boost – energiethee
x Green dream – ijsthee
x Hocus pocus focus – concentratiethee
x Horsepower – weerstandthee
x Make your bed rock – sexthee
x Mama’s milkshake – borstvoedingsthee
x Picture perfect – beautythee
x Skintight – afslankthee
x Stress less – anti-stressthee
x Sunset – ijsthee
x Sweet dreams – slaapthee
x Tutti Frutti – ijsthee


De beker

Ik kreeg er deze mooi beker bij van Tastea. En ik ben vol lof over dit ‘ding’. Een mooi strak design, goed sluitende dop, fijn zeefje, fijn om uit te drinken… En het belangrijkste vind ik nog: de thee blijft minstens 3 uur warm(!) En daar was ik echt verrast door. Ik ben iemand die altijd heel rustig drinkt, kan makkelijk een paar uur over een glas drinken doen en thee is bij mij dus altijd koud voordat ik hem op heb. Dat is nu dus verleden tijd; ik kan uren lang genieten van een warme thee dankzij de beker van Tastea. Nog een leuk extraatje: onderaan de beker zit nog een bakje om extra thee in te bewaren.
tastea reviews stress less gezonde natuurlijke thee a bite of cravings ervaring
De beker is te koop in de webshop voor €19.95.


Stress less? De smaak en mijn ervaring:

De smaak overwint al mijn verwachtingen: fris, kruidig en zoet genoeg. Een zacht vleugje van citroen, een heel licht tintje van mint en voor de rest lekker fruitig en zacht. Veel gezonder en natuurlijker dan die in de winkel, en dat proef je. No lie!

Ik had laatst een enorm stress moment, zat er zelfs even echt doorheen en wist geen raad meer met mezelf. Maar hé, dat was het ideale moment om deze Tastea Stress less te testen toch?

Dus daar zat ik een paar minuten later met mijn hete dompende beker thee in mijn handjes. En na een paar slokken voelde ik me zeker rustiger.. Nu kan het zijn dat ik gewoon een momentje voor mezelf nam om te gaan zitten en aan niks te denken, maar toch geef ik een beetje de schuld aan Tastea Stress less dat ik helemaal zen was toen de beker leeg was.


 tastea reviews stress less gezonde natuurlijke thee a bite of cravings ervaring

 

 

Taste the goodlife

Hier kunnen de zakjes thee echt niet
aan tippen! Voor mij alvast geen rotzooi thee meer. I want to taste the goodlife! Binnekort ga ik denk ik de ijsthee proberen, lekker voor in de zomer!

Nu denk je vast: wat een overdreven enthousiasme, ik geloof er niks van.. Maar nee, dit is echt uit eigen ervaring geschreven en 100% niet gelogen.

 

 

 

En voor al mijn lieve lezers die willen testen of deze thee echt zo lekker is als ze beweren (of die willen testen of ik echt niet lieg) heb ik nog een leuke kortingscode:

Met de kortingscode abiteofcravings krijg je namelijk 10% korting op je bestelling!
De code is geldig t/m 19 juni op alle producten (m.u.v. de Package deals).Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tastea
Foto’s en teksten zijn gemaakt door © A bite of cravings.
Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 10 thoughts on “Review: Tastea Stress Less”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *