Review: Aardappel-Groente Roast van Honig

Review: Aardappel-Groente Roast van Honig

Een kruidenmix voor een gezonde ovenschotel: ja, daar worden wij blij van! Toen ik dit pakje in mijn handen kreeg had ik even mijn twijfels, maar toch kon ik het niet laten om het te testen. De Aardappel-Groente Roast van Honig ondergaat de test van A bite of cravings:

Waarom mijn twijfels? Ik hou helemaal niet van koken uit pakjes. Zeker kant en klare bakmixen vind ik verschrikkelijk: de rotzooi die daar inzit heb je echt niet nodig. Het enige wat ik ooit uit pakjes maak is een avondmaaltijd waar je zelf nog je verse ingrediënten bij moet toevoegen. En daarom valt dit pakje Aardappel-Groente Roast van Honig voor mij ook niet onder ‘het koken uit een pakje’: het is namelijk gewoon een kruidenmix voor een ovenschotel.


review mening ervaring honig aardappel groente roast ovenschotel recept gezond kruiden

Het is een kruidenmix met onder andere knoflook, peterselie en bieslook. Op het pakje is te lezen wat je moet toevoegen voor ‘het traditionele’ recept: aardappelen, paprika’s, uien en wortels. Ik heb mij ook aan dit recept gehouden, behalve aan de hoeveelheid ui en paprika.. (Aangezien 1 pakje voor 4 personen is en wij maar met 2 vreters in huis zijn).

 

Heb je trouwens kleine vretertjes in huis? Dan is dit ook een ideaal recept: het kost alleen wat snijwerk en de oven doet de rest. Na 30 minuten haal je een krokante schotel uit de oven met heel veel groente en smaak.

 

 


Mijn mening:

Het is erg makkelijk te maken en de smaak is zeker lekker.

Ik ben alleen een beetje verwend als het aankomt op kruiden:
ik meng graag mijn eigen verse kruiden en experimenteer hier ook graag mee.
Voor mij was de smaak dus minder speciaal en kon ik er iets minder van genieten dan wanneer ik het zelf zou bedenken.

Maar: weinig tijd? Geen held met kruiden? Dan is het het echt waard om een pakketje in je kast te hebben voor drukke dagen. Je tovert binnen no-time een gezonde ovenschotel op tafel waar heel het gezin genoeg van kan eten.


review mening ervaring honig aardappel groente roast ovenschotel recept gezond kruiden

 

 

Je weet pas hoe het smaakt als je het probeert: daarom verschijnt er binnenkort een give-away actie..

Hint: houdt de Facebook pagina van A bite of cravings goed in de gaten!

Kun je niet wachten? Dan kan je hier zelf een doosje aanschaffen.

 

Liefs X

 

 

 Dit artikel is niet gesponsord en uit eigen wil geschreven.
Foto’s en teksten zijn gemaakt door © A bite of cravings.
Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *