Overnight Oats met Chocolade en Kaneel

Overnight Oats met Chocolade en Kaneel

HoiHeyHiHallo! Ik ben zo vrolijk vandaag. Het zonnetje schijnt, het is bijna weekend en alles is perfect. En daarbij komt ook nog dat ik mijn ontbijtje zo uit de koelkast kon pakken. Deze Overnight Oats met Chocolade en Kaneel zijn echt een aanrader!

Overnight Oats met Chocolade en Kaneel

 

 

Helemaal hip zijn ze: ‘overnight oats’ of ‘overnight oatmeals’. Je mengt s’avonds havervlokken met melk en voegt er nog andere lekkere dingen aan toe waar je zin in hebt. Een nachtje in de koelkast, en s’ochtends kun je meteen ontbijten. Bovendien ook erg gezond en voedzaam.

Dit is voor mij ook de eerste keer dat ik het probeerde en ik ben echt verkocht.

Trouwens, ik zei al dat zo vrolijk ben vandaag door het weer, maar het is ook bijna April! En dat wordt een hele leuke maand vol met leuke vooruitzichten. Hou mijn blog in de gaten, want volgende week vertel ik wat er allemaal gaat gebeuren in April. (E-X-C-I-T-E-D!)

Dus nu zit ik hier met een big smile op mijn gezicht en ik zal dan ook maar even het receptje delen van mijn Overnight Oats met Chocolade en Kaneel.

 

 

 


Ingrediënten voor 1 Overnight Oats met Chocolade en Kaneel:
– 45 gram havermout
– 120 g amandel melk (ongezoet)
– 1 eetlepel agave siroop (of maple)
– halve theelepel kaneel
– 2 theelepels cacaopoeder (ongezoet)
– 2 eetlepels chocolade druppels*

Even mengen:
Plaats alle ingrediënten in een kom en meng ze goed door elkaar met een lepel.
Giet je mengsel in een glas (of een ontbijtkom) en versier eventueel nog met wat chocolade druppels en/of een stukje chocolade.
Zet voor minstens 6 uur in de koelkast (of dus de hele nacht zoals de meeste mensen doen).
Ga lekker slapen, sta op, pak een lepel en smullen maar!
Overnight Oats met Chocolade en Kaneel
* Heb je geen chocolade druppels? Hier lees je hoe je het oplost!


En hoe smaakt het na 5 minuutjes werk en een nachtje geduld?

Het is toch weekend, dus dat betekent toch tijd om je eten te delen met je vrienden? *winkwink*

Fijn zonnig lente weekend allemaal! XGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *