April showers bring May flowers

April showers bring May flowers

Ja wat was april een regenachtige en grauwe maand, hopelijk brengt mei ons meer zon en kleur in de natuur. Gelukkig bracht mijn blog een paar leuke extraatjes, views in een stijgende lijn en veel lieve reacties. Ga ik dit in mei ook nog voort kunnen zetten?


Ik mocht in april maar liefst 521 bezoekers ontvangen die samen goed waren voor 1.063 views. Dit is nog heel weinig als je het vergelijkt met andere websites, maar voor mijn tweede maand bloggen voel ik mij stiekem wel een beetje trots.

Ik kreeg heel veel leuke reacties van lezers, wat mij het gevoel geeft dat ik het echt ergens voor doe! Vooral positieve reacties op mijn nieuwe concept: de themaweek.

Daaraan voeg ik deze maand nog een nieuw concept toe: Veggie Vrijdag. Ik wil nog gezonder en vooral bewuster gaan eten. Ik hou enorm veel van dieren, maar helemaal vegetarisch eten past nog niet in mijn levensstijl en behoeften van mijn lichaam. Ja ook ik weet dat er goede vervangers zijn, maar omdat ik een lange tijd met vitamine b12 tekort heb geleefd wil ik zo’n drastisch verschil nog even laten voor wat het is. Zo kwam ik op het idee om 1 dag vegetarisch te eten. Ik begin rustig met 1 uitgebreid recept per maand, maar wie weet wordt het wel een vast wekelijks onderdeel.

a bite of cravings mei


Deze maand ga ik ook meedoen met een speciale challenge, namelijk meedoen als bloginsider van Francesca Kookt. Ik mag heerlijke gerechtjes gaan bedenken met een verrassingspakket vol met producten van Santa Maria – Tex Mex.
We moeten in totaal 5 opdrachtjes voltooien voor 10 mei, dus ik mag nog haast maken (huphuphup).
Omdat ik 1 week op vakantie ben geweest heb ik een beetje vertraging, maar je kunt de komende week leuke berichtjes (op al mijn verschillende social media!) verwachten i.v.m. deze challenge. Ik ben alvast excited om mijn pakketje open te maken!


Ik wil ook nog een speciaal bedankje geven aan Kookidee Ik kwam er namelijk achter dat hij mij in een lijstje had gezet van inspirerende blogs die ze vaker bezocht: ik ben echt vereerd! Dankjewel Rik. Jij hebt ook een topsite!

a bite of cravings mei quote


Ik hoop jullie deze maand weer te kunnen verrassen met lekkere receptjes en leuke verhalen.bloemen a bite of cravings lente

Vergeet mij zeker niet te volgen op al mijn social media als je niks wilt missen:

Instagram

Facebook (100 likes in de pocket, help jij me aan de 200?)

Pinterest

Bloglovin

x Ook zijn mijn blogberichten terug te vinden op Blog Society

Dikke knuffel X


Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *