Krokante kaaskoekjes

Krokante kaaskoekjes

Kaas op brood, kaas in een pasta, kaaschips, kaas als snack, kaaskaaskaas, kaaskoekjes?

Ik ben een echte kaaskop, dus toen ik laatst deze salade maakte (en opat, hihi) moest ik er iets bij verzinnen met kaas.
En mensen, simpeler dan dit kan echt niet!

Eigenlijk is een recept niet eens nodig, maar voor jullie zal ik het toch maar uittypen… nouja uittypen… ik denk dat deze intro bedenken nog langer duurt.


 

A bite of cravings
Printen

Krokante kaaskoekjes

Rechten abiteofcravings

Ingrediënten

  • geraspte kaas pittige, zachte kaas, restjes, beetjes, een half zakje, who cares misschien wel een heel zakje!

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. Bedek een ovenschaal met bakpapier.

  3. Maak met een lepel gelijke hoopjes van de geraspte kaas op het bakpapier. Zorg er wel voor dat er ongeveer 2,5 centimeter ruimte tussen de bergjes open blijft.

  4. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en bak ze tot de randjes goudbruin worden (10-13 minuten).

  5. Haal ze uit de oven en laat ze even afkoelen.

  6. Verstop ze nu op een goede plek, want voor je het weet heeft je vriend/je vader/je nichtje ze gepikt en opgesnoept.

 


Ik zei toch dat het makkelijk was!

Natuurlijk kun je ook experimenten met wat kruiden of verschillende kaassoorten om een keer een andere smaak te creëren.

Liefs X


Foto’s en teksten zijn gemaakt door © A bite of cravings.
Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *