June, because life is better in flip flops.

June, because life is better in flip flops.

Juni, de maand waarin de zomer officieel begint. Laat de zon maar komen want ik ben ready! Ben jij ook ready voor alles wat A bite of cravings je in juni gaat brengen?

Natuurlijk hebben we de laatste week van mei echt niet mogen klagen over het weer (soms was het zelfs te heet!). Ik ben echt een zomermens en vrolijk helemaal op als de zon op mijn bolletje brandt. Ik besefte wel dat mijn blog wat maar zomerse recepten kan gebruiken: barbecue, salades, verfrissende drankjes en ijsjes.. Hopelijk heb ik deze maand tijd om zomerse gerechtjes te maken, zodat ook jullie daar van kunnen genieten als het weer zo’n warme week wordt!


En welke nieuwe dingen komen er nog deze maand?

Ten eerste zijn de eerste reviews in de lift, en over een paar dagen komt de eerste online. Ik mocht een heerlijk product testen (waar ik stiekem al langer kennis mee wou maken) en er hangt een klein cadeautje aan vast zodat jullie ook mee kunnen genieten.

Daarnaast heb ik besloten meer te gaan posten over gezondheid. Gezonde recepten zijn natuurlijk leuk en lekker, maar wat is er nu echt gezond? En wat heeft ons lichaam nodig? Ik merk dat ik zelf vaak op onderzoek uit ga op het internet, dus leek het me leuk om mijn eigen ervaringen met jullie te delen. Meer tips en weetjes over gezondheid dus!

Natuurlijk ben ik geen dokter, maar in de themaweek lees je dat die ook niet altijd te vertrouwen zijn. He? Hoe dan? Gewoon afwachten op de themaweek want daar ga ik je een persoonlijk verhaal vertellen i.v.m. vitamines. (Ja, de themaweek gaat dus volledig over vitamines!)


Nog even een terugblik op de afgelopen maand. Begin mei vond ik dat mijn blog een upgrade verdiende en daarom heb ik alle recepten in een mooie ‘plugin’ gegoten. Wat een ‘plugin’ is is voor jullie niet van belang, het enige wat voor jullie handig is: de recepten staan nu in handige vakken, zijn overzichtelijker en je kan ze rechtstreeks uitprinten. Ook leuk: Als je een reactie achterlaat kan je mijn recept een aantal sterren geven. + Onder elk recept staat een handig boodschappenhulplijstje (ofzoiets): Welke saus gebruikte ik? Welke melk bedoel je precies? Klik op de linkjes en je vragen zijn opgelost.

quote zomer summer zon sun june juni maand gezond leven koken recepten a bite of cravings

Mijn site bleef afgelopen maand maar groeien: Ik kreeg maar liefst 1800 views van meer dan 800 bezoekers! (whoohoo)
Ook merkte ik weer een aantal mensen op die zich inschreven voor mijn nieuwsbrief; kei leuk om te zien.
En mijn Instagram stond afgelopen maand ook niet helemaal stil.

On top of that gaf ik nog een heerlijk tex-mex pakket weg (die is ondertussen verloot, booooohhh) en daardoor behaalde ik op Facebook de 300 likes. En gelukkig niet enkel volgers die het voor de give-away deden, maar echt geïnteresseerde die likes en reacties geven op andere posts.

Echt echt echt een topmaand dus! Juni kan alleen nog maar beter gaan worden, toch?


quote zomer summer zon sun june juni maand gezond leven koken recepten a bite of cravings

 

Ik wil nog even iedereen bedanken voor het liken, delen, reageren, lezen, contact opnemen, volgen van mijn blog; jullie hebben geen idee hoe blij ik daar van wordt en hoe trots ik ben!

En er valt nog een leuke kleine trots op mijn deurmat vandaag: visitekaartjes! *excited*

Ik wens iedereen alvast een fijn weekend (het is pas donderdag, maar het mag gezegd worden) met heel veel kook en proef plezier!

X

 

 


Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 1 thought on “June, because life is better in flip flops.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *