July: you had me at vacation.

July: you had me at vacation.

Juni was weer een drukke maand: de ene dag schreef ik een review, de andere dag zat ik in de 30 graden op een metalfestival. En de dag erna lag ik weer languit op de bank een recept uit te typen voor jullie. Ook juli beloofd weer veel drukte, maar ook ontspanning. Nieuwe dingen en oude gewoontes. Here we go:


Wat kon ik waarmaken van mijn beloftes?

Ik beloofde jullie namelijk meer meer te schrijven over gezondheid en de eerste reviews. En ja hoor, dat heb ik zeker waargemaakt:

Ik lanceerde een volledige themaweek rond vitamines. Gemist? Lees het dan hier!
Ook schreef ik een review voor Tastea, en testte ik zelf een pakje van Honig.

visitekaartjes a bite of cravings reclame foodblog trots

Ik maakte nog een grote trots waar: mijn eigen visitekaartjes! Ze staan nu mooi te pronken bij supermarkten in de buurt en worden leuk doorgegeven aan al mijn vrienden en kennissen.

Be aware, A bite of cravings is taking over.

Waar zijn mijn bezoekers?

Hellup, afgelopen maand zakte ik in bezoekers. Een beetje mijn eigen schuld omdat ik een aantal dagen zo druk was in mijn offline leven dat mijn online leven een beetje in de schaduw stond.. Meteen denk ik dat mijn blog geen succes is, dat niemand het graag leest. Maar wat maak ik mezelf eigenlijk wijs? Ik bereikte nog steeds 1260 views van 720 bezoekers. Voor een blog die pas 4 maanden oud is mag ik toch niet klagen zeker?


Maar een nieuwe maand, een frisse start!

juli maand update a bite of cravings nieuw

En zo kies ik ook voor een frisse start voor mijzelf. Een nieuwe baan waar ik maandag ga beginnen (spannend!) en ik vlieg weer 2 weken naar de Spaanse zon.

In April was ik hier al 1 weekje te vinden, maar nu gaan we 2 weken lekker aan het strand liggen en genieten.
Van 19 juli t/m 3 augustus zal ik dus even offline zijn: mijn recepten blijven natuurlijk wel toegankelijk voor jullie en het lijkt me leuk om daarna alle reacties te lezen die bezoekers hebben geplaatst terwijl ik lag te plonzen in het zwembad.

Tot 19 juli (en na 3 augustus) plaats ik natuurlijk nog heerlijke recepten, en jawel, weer een superleuke winactie! Dus vergeet mij niet deze maand.

Voor iedereen die ook op vakantie gaat, geniet ervan, veel plezier en vergeet even alle stress uit je leven! X

juli maand update a bite of cravings nieuw


Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 
1 thought on “July: you had me at vacation.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *