Hoe het begon…

Hoe het begon…

Hi!

Ik ben Loraine, 25 jaar jong, woonachtig in een gezellig Brabants dorpje en dit is (tatatataaaa) mijn food-blog.

Het begon allemaal met dat ik gezonder wou eten en een houvast zocht om dit vol te houden; daar was al het begin van mijn Instagram. Ik merkte dat ik dit zo leuk vond om te doen, dat ik er bijna dag en nacht mee bezig was om dingen te bedenken en om er actief mee bezig te zijn.

Toen steeds meer mensen begonnen te vragen naar mijn recepten kon er niet meer om heen: ik begin met een blog! Natuurlijk superleuk, want hier kan ik nog meer passie in kwijt dan op Instagram. En met die passie hoop ik jullie, mijn lieve lezers en volgers, ook te kunnen inspireren.

Volg mijn verhalen, volg mijn dromen, volg mijn blog, volg mijn Facebook en volg mijn Instagram.

Dikke kus X1 thought on “Hoe het begon…”

  • Wat onwijs leuk en wat ziet het er super gaaf uit! Echt heel mooi!! Heel veel plezier met het ‘maken’ van de recepten en plaatsen hier! Ik ga je absoluut volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *