Hi, it’s me again.

Hi, it’s me again.

Ik heb recepten bedenken gemist, fotograferen gemist, blogberichten typen gemist, en de trots dat jullie het lezen al helemaal. Na een aantal weken wat weinig activiteit, stilte en rust kan ik hierbij melden dat ik weer lekker in de gezonde keuken en leuke blogberichten ga duiken!

Wat kunnen een paar weken vakantie toch goed doen! Ik heb heerlijk 2 weken in zuid-spanje in het water gedobberd en genoten van de omgeving en het zonnetje. Hierdoor heb ik beseft dat ik weer meer tijd voor mezelf wil maken.:

x Tijd maken om een boek te lezen (want daar ben ik dol op!)
x Me verdiepen in de foodfotografie en styling (op dit moment staat er een tabblad open naast mijn blog waarbij ik op zoek ben naar een cursus of boek: start is made!)
x Weer lekkere gezonde recepten creëren (en alles wat erbij komt kijken: inclusief het opeten.)
x Een activity tracker kopen (=motivatie om me meer in me vel gaan voelen!)
x Spaans leren (dit wil ik al zolang! Toch maar eens de stap zetten misschien?)
x En af en toe eens ontspannen met andere dingen zoals creatieve bezigheden (niet dat koken en fotografie dat niet is) of gewoon eens onderuit zakken met mijn laptop zonder ‘pressure’.
Toegeven aan mijn kriebels om weer volop bezig te zijn met A bite of cravings!

quote a bite of cravings


quote a bite of cravings

En nu hopen dat ik dit allemaal kan gaan waarmaken naast een baan van 40 uur een een vriend die ook graag een filmpje kijkt met mij. Ik kan mezelf nogal veel opleggen, te veel eisen van mijzelf.. Maar veel van de bovengenoemde plannen zijn toch ontspannend bedoelt.. (toch?)

Dus, nog eerst een uurtje ontspannen rondsnuffelen naar activity trackers en fotografieboeken (iemand tips?) en dan weer werken aan mijn grote trots: lekkere recepten delen met jullie op A bite of cravings!

Yes, I’m totally back 😀

X


Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 
1 thought on “Hi, it’s me again.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *