[gesloten] GIVE AWAY: TEXMEX PAKKET

[gesloten] GIVE AWAY: TEXMEX PAKKET

Met trots meld ik jou: de allereerste GIVE AWAY VAN A BITE OF CRAVINGS! Heb je genoten van de Mexicaanse recepten deze week? Begint het te kriebelen om zelf zoiets lekkers op tafel te toveren? Lees dan zeker verder. Want jij kan ook zo’n heerlijke doos vol ingrediënten ontvangen, en je hoeft er niet veel voor te doen!

Ik werd zelf helemaal blij toen ik dit pakket ontving, en waarom zou ik iemand anders dat plezier niet gunnen? Right? Daarom ben ik zelf naar de winkel gegaan en heb een pakketje samengesteld met heerlijke producten die jij kan winnen!

Dus wil jij binnenkort lekkere taco’s maken, crispy chicken of een guacamole dip voor bij de tortilla chips?
Lees dan onder de foto hoe je mee doet!

win actie give away tex mex pakket eten voeding gratis

P.S. Er zitten ook producten bij die ik zelf nog niet heb gebruikt, dus laat zeker even weten wat je er van vond; als je wint natuurlijk! *wink*


WAT MOET JE DOEN:

1. Like de Facebook pagina van A bite of cravings.
2. Zoek het bericht van deze give away.
3. Deel het bericht openbaar op je eigen tijdlijn.
4. Extra kans maken?
Ik ben benieuwd met wie jij deze producten gaat uittesten:
tagtagtag diegene in een reactie onder het facebook bericht!


Meedoen kan TOT 30 mei, de winnaar wordt 31 mei bekend gemaakt op mijn Facebook pagina.


Foto’s en teksten zijn gemaakt door © A bite of cravings.
Je kan mij ook volgen op Instagram, Facebook, Pinterest en Bloglovin.
Wil je zeker geen post missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via dit formulier.
 


 9 thoughts on “[gesloten] GIVE AWAY: TEXMEX PAKKET”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *